Home » Team » Groepsleerkrachten

De groepsleerkrachten van de Nautilus

Juf Bianca:  Sinds 2006 werk ik, met veel plezier,  in een kleuterklas op de Nautilus.  Ik heb tot 2013 altijd fulltime een klas gehad  en na de komst van mijn zoon zijn dat nu nog 3 dagen. Op maandag en dinsdag ben ik te vinden naast juf Zwantine in de klas van de Zeehondjes en op vrijdag in de klas van de Zee-egels naast juf Truus.
 
Juf Marion: Ik werk sinds 2013 met veel plezier op basisschool de Nautilus. Ik werk in de onderbouw en onze groep heet de Zeeschildpadjes. Hiervoor heb ik 5 jaar op de Neptunus in IJburg gewerkt. Ik heb een hele leuke dochter een hond en een kat. Wij wonen met veel plezier in de Staatsliedenbuurt. Mijn hobby's zijn koken, eten, tuinieren, wandelen en lezen. Ook houd ik ervan om rond te snuffelen in tweedehands winkels.
 
Juf Sarah: Ik werk sinds 2012 op de Nautilus in de bovenbouw. Ik sta nu voor de Argonauten, groep 5/6 en werk fulltime. Ik werk met plezier op deze school. Wat het lesgeven zo leuk maakt is dat elk kind zijn unieke, creatieve kanten heeft en zijn of haar talenten zeker in een  gemengde groepensysteem goed naar voren kan laten komen. In mijn vrije tijd houd ik van dansen, muziek maken en tekenen. Ik ben gek op lekker eten en plezier maken met vrienden. Heb je vragen of wil je graag een kijkje komen nemen, dan ben je altijd welkom!
 
Juf Zwantine:  In 1996 ben ik begonnen als invalkracht in de onderbouw op de (toen nog) Willem van Boeijen school. Mijn twee kinderen volgden ook onderwijs op deze school. Sinds een aantal jaren ben ik leerkracht op de Nautilus. Na twee jaar in de middenbouw gewerkt te hebben ben ik terug gegaan naar de onderbouw. Ik geniet van het werken met de kinderen. Samen met juf Bianca sta ik op de groep die de Zeehondjes heet. Ik ben er op de woensdag, donderdag en vrijdag!

Juf Aliza: Elke ochtend fiets ik samen met mijn dochter Hannah naar de Nautilus. Hannah gaat in de Bockesprong naar het kinderdagverblijf. Al vier jaar werk ik nu op de Nautilus, ik heb eerst in de bovenbouw lesgegeven. Nu sta ik alweer drie jaar met veel plezier voor de middenbouw. Ik ben erg betrokken bij het reilen en zeilen van de school. Met name de kerstviering is een enorme uitdaging voor mij om er elk jaar weer samen met de kinderen en collega's iets moois en bijzonders van te maken. Mijn hobby's zijn lezen en surfen op het internet, op zoek  naar  leuke ideeën en spullen voor school of mezelf. Ik houd van kleurrijke kleding en bijzondere sieraden. Kortom, ik ben een vrolijk en positief ingesteld persoon, die op de Nautilus het erg naar haar zin heeft.
 
Juf Petra: Al meer dan 25 jaar werk ik op de Nautilus, voorheen de Willem van Boeijen. Ik ben sportief, hou van lezen en koken. Heb twee volwassen zoons. Mijn uitdaging is om naast het zijn van groepsleerkracht in de bovenbouwgroep de Orka's, alle kinderen van de Nautilus kennis te laten maken met de wondere wereld van Wetenschap, Natuur en Techniek. Twee dagen per week sta ik voor de Orka's en de andere twee dagen werk ik met alle groepen in het technieklokaal. Elk jaar gaan wij met alle groepen de uitdaging van het techniektoernooi aan. En helaas voor andere scholen.....vallen we bijna elk jaar in de prijzen.Oh ja, ik ben getrouwd met meester Peter!

Juf Linda: Sinds 2006 werk ik al op de Nautilus, voorheen de Willem van Boeijen. Ik ben begonnen als invaller, als er iemand ziek was, kon ik de klas overnemen. Al snel kon ik een vast plekje krijgen als bovenbouw leerkracht en dan doe ik nu nog steeds. Ik zet graag m'n humor in en probeer er elke dag samen met de kinderen een feestje van te maken. Leren is belangrijk, maar leren moet vooral leuk zijn! Sinds dit jaar deel ik mijn lokaal elders in het gebouw samen met de BSO. Verder houd ik van lezen en voetbal en hoop ik hier nog lang te mogen werken!

Juf Truus:  na de kunstacademie (decor en kostuumontwerpen) en een paar jaar conservatorium (klassiek zang) belandde ik als een bezige bij in het kunstminnende circuit.  Wat ik nooit aan iemand vertelde was dat ik reeds voor de kunstacademie mijn onderwijsbevoegdheid had gehaald. Voor de klas was voor mij destijds geen optie. In 1997 werd mijn dochter Luna geboren.  Mijn hele kijk op mijn carrière en onderwijs draaide volledig om.  Dat wat ik heb geleerd en ervaren, wil ik delen met  mijn kind dus waarom niet met meer kinderen? In 2003 zette ik mijn eerste stapjes terug in het onderwijs. Inmiddels kan ik niet meer zonder. De energie die ik geef aan kinderen komt altijd weer terug en vaak in veelvoud. Gelukkig maar. Sinds 2013 ben ik de juf van een kleutergroep op De Nautilus. Mijn voorkeur gaat uit naar kleuters omdat ze nog onbevangen en tomeloos creatief kunnen zijn. Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik van ze leer.
 
Groepsleerkrachten