Home » Team » Vakleerkrachten

Meester Peter (Gym)
Ik geef bewegingsonderwijs (gym) op de Nautilus aan de groepen 3 t/m 8 op de maandag en de donderdag. Ik werk sinds 1976 in het basisonderwijs. Vroeger werkte ik op de Willem van Boeijenschool,  de voorloper van de Nautilus. Ik heb in alle klassen les gegeven als leerkracht en vakleerkracht bewo. Sinds augustus 2014 werk ik ook op een andere basisschool, de Odyssee. Ook daar geef ik bewo. In de gymlessen probeer ik voor elk kind een uitdaging te bedenken bij iedere activiteit. Het gaat om lekker bewegen en daarin verder groeien en plezier hebben met elkaar.

Juf Petra (Wetenschap en Techniek)
Al meer dan 25 jaar werk ik op de Nautilus, voorheen de Willem van Boeijen. Ik ben sportief, hou van lezen en koken. Heb twee volwassen zoons. Mijn uitdaging is om naast het zijn van groepsleerkracht in de bovenbouwgroep de Orka's, alle kinderen van de Nautilus kennis te laten maken met de wondere wereld van Wetenschap, Natuur en Techniek. Twee dagen per week sta ik voor de Orka's en de andere twee dagen werk ik met alle groepen in het technieklokaal. Elk jaar gaan wij met alle groepen de uitdaging van het techniektoernooi aan. En helaas voor andere scholen.....vallen we bijna elk jaar in de prijzen.Oh ja, ik ben getrouwd met meester Peter!

Meester Marco (ICT-coördinator)
Hallo ik ben meester Marco en werk met veel plezier als ICT-coördinator op de Nautilus. Leerlingen noemen mij vaak 'de man van de computers', maar ik doe veel meer dan alleen de computers maken. Zo houd ik mij ook bezig met het beheer van het schoolnetwerk, de educatieve en administratieve programma's/websites, geef ondersteuning van het team met behulp van ICT en ook ICT vaardigheidslessen aan leerlingen.
Vakleerkrachten